NASZE WĘDZONKI

Nasze wędzonki powstają wyłącznie z mięsa pochodzącego z polskich, regionalnych hodowli, które spełniają nasze najwyższe standardy jakości. Priorytetem podczas każdej dostawy jest precyzyjna kontrola jakości, gwarantująca świeżość i bezpieczeństwo surowca. Kolejnym kluczowym etapem jest staranne leżakowanie wędzonek w przygotowanej przez naszych doświadczonych mistrzów zalewie, która nadaje wyrobom wyjątkowy smak i delikatność. Po procesie peklowania produkty trafiają do serca naszego zakładu – tradycyjnych wędzarni, gdzie są wędzone wyłącznie drewnem olchowym, bukowym i owocowym. Dbamy o zachowanie naturalnych metod wędzenia, bez zbędnych technologii, aby jak najdłużej pielęgnować rzemiosło i autentyczność smaku.

Baleron

Ogonówka

Ligawka

Polędwiczka

Kości

Schab

Szynka dojrzewająca

Baleron

Metka

Słonina

Krotoszyńska

Boczek wędzony

Szynka wędzona

Pachwina extra

Polędwica dojrzewająca podwędzana w chilli…ala carpaccio (pikantna)

Polędwica dojrzewająca podwędzana w majeranku…ala carpaccio

Szynka wędzona na zimno 3 dni

Polędwica wędzona na zimno 3 dni

Rolada boczkowa z farszem z karkówki

ZOBACZ RÓWNIEŻ: